طرز تهیه سالاد الویه با گوشت مرغ خیلی خوشمزه مخصوص مهمانی و جشن ها

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : جمعه 25 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه سالاد الویه

الویه ، سالاد الویه ، طرز تهیه سالاد الویه

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد الویه را برایتان آموزش دهیم. الویه غذایی است که همه با آن آشنایی کامل دارند و جزء غذاهای محبوب است. الویه را هم می توان به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا بر سر سفره آورد. درست کردن الویه آن هم به صورت حرفه ای و با تزیین خاص در مهمانی ها در کنار غذا یک جلوه ویژه ای به سفره تان می دهد.مواد تشکیل دهنده الویه سیب زمینی و تخم مرغ پخته به همراه گوشت مرغ و خیارشور و سس مایونز است. برخی ها در تهیه الویه از کالباس به جای مرغ استفاده می کنند ولی ما پیشنهاد می کنیم برای اینکه غذای سالم تری داشته باشید از مرغ استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه
سیب زمینی 4 عدد
سینه مرغ 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
خیارشور 5 عدد
سس مایونز به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد الویه

برای تهیه الویه ابتدا سیب زمینی را در آب بگذارید تا پخته شود ، تخم مرغ ها را هم در یک ظرف جداگانه بپزید.

سینه مرغ را هم با مقداری نمک و فلفل با 1 لیوان آب به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

وقتی که سیب زمینی ها پخته شدند پوست آن ها را بکنید و آن ها را با گوشکوب حسابی له کنید. تخم مرغ های پخته شده را هم بعد از پوست گرفتن روی سیب زمینی رنده کنید.

استخوان های سینه مرغ پخته شده را در بیاورید و گوشتش را ریش ریش کنید و به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

حالا خیارشور ها را روی مواد رنده کنید و اگر الویه به نمک احتیاج داشت مقداری اضافه کنید.

در آخر باید سس مایونز را به مواد اضافه کنید.هر چی سس الویه بیشتر باشد خوشمزه تر می شود پس در ریختن سس دست و دلباز باشید. در صورت تمایل می توانید سس مایونز را با مقداری آبلیمو رقیق کنید. وقتی همه مواد به سس آغشته شدند ظرف را برای مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود و بعد از این مدت داخل ظرف سروتان بریزید و با خیارشور و گوجه و نخود فرنگی تزیین کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود